Geplaatst op Geef een reactie

Lam van God

‘De volgende morgen zag hij Jezus aankomen. ‘Kijk,’ riep hij. ‘Het offerlam van God! Hij neemt de schuld van de wereld op Zich.’
Johannes‬ ‭1‬:‭29‬ ‭HTB‬‬

Een grote mensenmassa. Op een steen een vreemd figuur, wilde haren, ruige baard, mantel van kamelenhaar en en touw eromheen om het dicht te houden. ‘Bekeer je, roept hij uit, ‘want het koninkrijk van God is dichtbij!’ Hij daalt af in de Jordaan en mensen komen naar hem toe en gaan, met kleren en al, kopje onder.

Dan komt er iemand aan. Die kent hij toch, dat is zijn achter neef, een paar maanden jonger dan hij. Opeens krijgt hij een openbaring. En hij roept onze dagtekst: ‘Zie het Lam van God, dat de zonde van de wereld wegneemt!’ En alle ogen zijn gericht op….Jezus, Yeshua, bar Youssef.

Johannes, Jochanan, de Doper krijgt opeens een doorkijkje in het plan van God en ziet waarom zijn naam Johannes moest zijn: God is genadig. Het tijdperk van genade is aangebroken, de tijd van de Messias is daar: rechtvaardiging door het geloof!

Heb jij al door dat je alleen door Yeshua redding van de eeuwige straf kunt ontvangen?

👍 Like het, deel het en abonneer je!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tken doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=1

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *