Geplaatst op Geef een reactie

Met hart en ziel

‘Wat u ook doet, doe het van harte, alsof het voor de Here is en niet voor mensen. Col.3‬:‭23‬ ‭HTB‬‬

Ik hoor en zie nog wel eens mensen in ons christelijke wereldje, die zonder pardon een ‘fulltime bediening” ingaan, zonder eerst niet of nauwelijks eerst verantwoordelijkheid voor en gewone baan hebben gehad.

Klinkt ook allemaal prachtig, de hele tijd bezig zijn in het koninkrijk van God. Maar ik denk dat als je niet eerst hebt bewezen onder een gewone baas te kunnen functioneren ook voor wat betreft discipline en functioneren onder leiderschap, je er een flinke dobber aan zult hebben. Velen zijn ook vaak altijd moe en vinden 40 uurtjes voor de Heer wel genoeg.
Paulus en de mensen om hem heen deden het werk naast hun baan, hij was tentenmaker, evenals Priscilla en Aquillla.

Hier roept hij de mensen in Colosse op om te werken, bij hun wereldse baas, alsof ze het voor de Here doen, van harte, dus zonder mopperen en zeuren, aanpakken en ook nog eens uitblinken . En wellicht dat God je dan roept om het voltijds te doen.

Wie trouw is in het kleine….

👍 Like het, deel het en abonneer je!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tken doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=1

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *