Geplaatst op Geef een reactie

Ervaringsdeskundige

‘We prijzen de God en Vader van onze Heer Jezus Christus. Hij is altijd in alles goed en vriendelijk voor ons. Hij bemoedigt ons in al onze moeilijkheden. Daardoor kunnen wij ook weer andere mensen bemoedigen die in moeilijkheden zijn. We bemoedigen hen met dezelfde bemoediging waarmee wij zelf ook door God zijn bemoedigd.’ 2 Kor.‬ ‭1‬:‭3‬-‭4‬ ‭BB‬‬

God is een bemoediger, Iemand die je aanvuurt om vooral door te gaan, ook als het tegenzit. Het woordje dat hier voor bemoedigen gebruikt wordt is in sommige vertalingen met vertroosten vertaald, maar het is hetzelfde woordje wat voor de Heilige Geest wordt gebruikt, paraklēseōs.

Omdat telkens als vertroosten te vertalen doet het geheel eenzijdig belichten. We zijn toch niet alleen snotterende tieners die constant een zakdoek nodig hebben, we zijn meer dan overwinnaars.

En juist als we door Hem bemoedigd zijn, kunnen wij dat ook weer bij anderen doen in de kracht van de Bemoediger, de Heilige Geest! Omdat we zelf weten wat iemand doormaakt kunnen we dat, met Hem, als geen ander doen!

Dus komaan, Houdt moed, Hij is erbij, niet opgeven, doorgaan!

👍Like het, deel het en abonneer je om zo het goede nieuws te verspreiden

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tken doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

Video gemaakt met

BIGVU teleprompter app

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *