Geplaatst op Geef een reactie

Rust

‘Kom naar Mij als je moe bent. Kom naar Mij als je gebogen gaat onder het gewicht van je problemen! Ik zal je rust geven.’ Matt.‭11‬:‭28‬ ‭BB‬‬

Je hoort niet anders om je heen, mensen vallen bij bosjes om, omdat ze last hebben van een burn-out. Vroeger heette dat overspannen, de rek was eruit, de boog was te lang gespannen geweest.

Jezus zegt hier Zelf de oplossing te hebben: geen mindfullness, geen yoga of ontspannings oefeningen of andere therapieën van twijfelachtige oorsprong, die uiteindelijk erger zijn dan de kwaal, nee bij Hem komen.

Gewoon in de rust alles wat je dwars zit eruitgooien, bij Hem, die kan luisteren als geen ander. En Hij, Hij alleen, door de Heilige Geest, zal je de rust kunnen geven die nodig is, die je nodig hebt.

En misschien is het zelfs wel zo, dat als we de principes van tijd met God nemen, iedere dag, in Zijn aanwezigheid zijn, het beste middel is om al die stress kwijt te raken, zodat het ook nog eens preventief helpt om burn-outs te voorkomen.

Hij Zelf deed dat altijd wel als het loei druk was, juist de berg op om bij Zijn Vader te zijn. Hoe druk het ook is, blijf die tijd vrijmaken voor Hem het zou eigenlijk gewoon in het basis pakket van iedere zorgverzekeraar opgenomen moeten zijn!

👍Like het, deel het en abonneer je om zo het goede nieuws te verspreiden

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tken doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

Video gemaakt met

BIGVU teleprompter app

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *