Geplaatst op Geef een reactie

Meesterwerk

‘Want God heeft ons gemaakt. En Hij heeft ook Zelf in Jezus Christus nieuwe mensen van ons gemaakt. Nu kunnen we voor Hem de goede dingen doen die Hij van tevoren al voor ons had bedacht. ‭‭Efeziërs‬ ‭2‬:‭10‬ ‭BB‬‬

We zijn een Meesterwerk, door de Meester zelf gemaakt. Bij alles wat God maakte tijdens de schepping keek Hij en zag Hij dat het goed was. Maar toen kwam de zondeval en maakte de duivel er een lelijke kras op dat kunstwerk, hij wilde het eigenlijk vernietigen, maar dat liet God niet toe!

En toen Jezus stierf aan het kruis en wij ons hart voor Hem openden kwam de meester hersteller en maakte Hij een nieuwe schepping van ons. Niets meer van te zien!
Is dat niet geweldig. Bekijk je maar eens in de spiegel en zeg tegen Hem dat Hij het goed gedaan heeft. Er hoeft geen plastische chirurgie en zeker geen Botox meer aan de pas te komen: in Christus zijn we volmaakt.

En Hij heeft ook nog eens goede weken voor ons bedacht en klaargelegd, hoef je niet eens over na te denken, alleen maar te doen! Zo simpel is het!

👍Like het, deel het en abonneer je om zo het goede nieuws te verspreiden

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tken doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

Video gemaakt met

BIGVU teleprompter app

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *