Geplaatst op Geef een reactie

God nodig hebben

‘”Het is heerlijk voor je als je begrijpt dat je God nodig hebt. Want dan zul je het Koninkrijk van God mogen binnengaan.’
‭‭Matteüs‬ ‭5‬:‭3‬ ‭BB‬‬

In andere vertalingen wordt hier de term ‘armen van geest’ gebruikt. Velen denken dan dat het gaat om mensen met een verstandelijke beperking, maar dat bedoelt Jezus hier niet in deze zaligspreking uit de Bergrede.

Deze vertaling vertaalt het goed: dat je begrijpt dat je God nodig hebt. Dat je het niet zelf kunt, maar Zijn onmisbare hulp niet wilt missen en, dat is minstens zo belangrijk, het ook toegeeft, Het aan Hem kenbaar maakt!

Want dan kan Hij komen met Zijn , rijke, Heilige Geest en wordt je overspoeld met Zijn kracht! Opstandingskracht! Dezelfde kracht die Jezus uit de dood deed opstaan. Geweldig als we dat mogen beseffen, want het Koninkrijk der hemelen, van God, bestaat niet uit woorden, maar is een koninkrijk van kracht!

Door mensen die het van Hem alleen verwachten. Welzalig hij die al zijn kracht en hulp alleen van U verwacht! Dat is toch heerlijk?!

👍liken, delen en abonneren en help zo mee het goede nieuws te delen

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *