Geplaatst op Geef een reactie

Gered uit angst

‘Ik riep tot de Heer en Hij antwoordde mij. Steeds als ik bang was, heeft Hij mij gered. Mensen die op Hem vertrouwen, stralen van blijdschap, want Hij stelt hen nooit teleur.’
‭‭Psalmen‬ ‭34‬:‭5‬-‭6‬ ‭BB‬‬

De schrijver van deze psalm is David toen hij moest vluchten voor Saul en zich als een waanzinnige voordeed aan het hof van de filistijnen.

Wat wij dus denken een goede list te zijn van David, blijkt het antwoord op zijn roep om hulp uit een benarde situatie. Hij vlucht voor Saul en wordt herkend als degene die de filistijnen een flinke slag heeft toegebracht.

Logisch dat hij hem knijpt, maar uit die angst wordt hij gered. Zijn conclusie is dan ook dat iedereen die op de HERE vertrouwt niet teleurgesteld zullen worden, nee, zelfs stralen!
m

Angst is een geducht wapen van de tegenstander, het verlamt en is een slechte raadgever.

Daarom, waar je je ook in bevindt, laat je niet lamleggen, maar zoek je hulp bij God, Hij zal je niet teleurstellen! Geweldig toch?

👍liken, delen en abonneren en help zo mee het goede nieuws te delen

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *