Geplaatst op Geef een reactie

Hulp bij gebed

‘De Geest helpt ons in onze zwakheid. Wij weten niet eens hoe wij moeten bidden. Daarom behartigt de Geest onze belangen met verzuchtingen waarvoor geen woorden zijn.’
‭‭Romeinen‬ ‭8‬:‭26‬ ‭HTB‬‬

Gebed is een belangrijke factor in het leven van een overwinnend Christen. Je hoort soms wel eens de klacht: ‘ we kunnen alleen nog maar bidden’ waarmee het eigenlijk gebagatelliseerd wordt, maar Jacobus zegt: je hebt niet omdat je niet bidt!

Maar er zijn momenten dat je niet meer weet wat je bidden moet en dan treedt dit schrift gedeelte in werking! Dan neem de Heilige Geest het over, en bidt Hij voor ons met onuitsprekelijke verzuchtingen.

Soms neemt Hij het over en spreek je in Zijn taal, in tongen, zonder te weten wat je zegt, maar omdat Hij de leiding heeft is het altijd goed.

Maar hoe het ook zij, onderschat gebed nooit, als zelfs God de Heilige Geest je komt helpen moet het wel belangrijk zijn toch? En de vijand beeft als wij bidden en zal dus proberen het te roven!

Maar wat er ook gebeurt: bid!

👍liken, delen en abonneren en help zo mee het goede nieuws te delen

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tken doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *