Geplaatst op Geef een reactie

Liefdevolle Vader

‘Zoals een vader met liefde voor zijn kinderen zorgt, zo zorgt de Here voor wie ontzag voor Hem hebben.’ Psalm103‬:‭13‬ ‭HTB‬‬

e zijn er wel hoor, slechte vaders, die hun kinderen , op wat voor manier dan ook, misbruiken. En laten we eerlijk zijn, geen aardse vader is volmaakt. Helaas ga je ze pas echt waarderen als ze er niet meer zijn..
Toch conformeert onze hemelse Vader in dit vers uit deze mooie psalm zich aan ons, aardse Vaders. We mogen voor Hem als voorbeeld dienen! Wat een verantwoording!

Maar zoals een aardse vader zich ontfermt over zijn kinderen, zo ontfermt zich de HERE, JHWH, de God, Die er is, Zich over wie Hem vrezen, ontzag voor Hem hebben.
Dus niet bang zijn, nee respect tonen, wetend dat we God niet in de broekzak hebben, maar genieten van het feit dat de Grote Almachtige God, Schepper van de hele aarde onze Vader wil zijn in en dat we Hem zelfs ‘Papa’ mogen noemen!

En Hij zorgt voor ons, meer en beter dan een aardse Vader ooit kan doen, is er altijd voor je, maakt tijd voor je vrij, luistert oprecht en, als je stil bent, antwoordt Hij ook nog!

Zo zouden wij, aardse vaders ook moeten zijn, maar we zijn in ieder geval trots en dankbaar voor onze hemelse Vader, Die gun je toch iedereen?!

👍Like het, deel het en abonneer je om zo het goede nieuws te verspreiden

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tken doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

Video gemaakt met

BIGVU teleprompter app

Shirt: #afishnamedfred

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *