Geplaatst op Geef een reactie

Ongrijpbaar Licht

Licht kun je niet grijpen, niet in een doosje doen om het er van de winter, als het weer grauw en grijs is, weer even uit te laten. Licht is ongrijpbaar. Het is het eerste wat God schiep, na de hemel en de aarde.

Het duister heeft het Licht, Jezus, proberen te grijpen, direct na Zijn geboorte al en een hele stad van kinderen onder de twee jaar omgebracht, hopend dat Hij erbij zou zitten, maar nee. En toen Hij aan Zijn bediening begon, in Nazareth, stond men met stenen in de hand, maar nee!

En zelfs toen Hij de geest gaf, dacht het duister Hem te hebben, maar kwam Hij zijn rijk binnen om satan van zijn troon te stoten en Hem de sleutels van de dood en het dodenrijk af te pakken.

Jezus noemt ons ook het Licht der wereld, laten we net zo ingrijpbaar zijn als Hij, en ook met Hem de duisternis verdrijven, want waar het licht is moet de duisternis wijken!

👍Like het, deel het en abonneer je om zo het goede nieuws te verspreiden

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tk en doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

Video gemaakt met BIGVU teleprompter app

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *