Geplaatst op Geef een reactie

Moeilijk of blij?

‘Heb je het moeilijk? Bid dan. Ben je blij? Prijs dan de Heer.’ Jakobus‬ ‭5‬:‭13‬ ‭

Twee situaties die eigenlijk pal tegenover elkaar staan: het moeilijk hebben en blij zijn, maar bij allebei moet je hetzelfde doen: naar God toe gaan!

De manier waarop we naar Hem gaan is wel verschillend, de ene keer biddend, de ander keer om Hem te prijzen en te danken. ‘Dat is toch eigenlijk logisch?’, denk je misschien, maar blijkbaar niet.

En wat dan op de loer ligt is dat je, als het even tegen zit, als je het moeilijk hebt, onrecht moet verdragen, het bijltje erbij neer gooit, moedeloos wordt. Nee, zegt hij: Bid! Zoek je heil bij God, Hij alleen kan je helpen!

En als je blij bent, als het je voor de wind gaat: Prijs dan de Heer, dat voorkomt dat je naast je schoenen gaat lopen en zelf met de eer gaat strijken en hoogmoedig wordt.

Dus wat het ook is, ga altijd naar Hem toe, je wordt er altijd beter van en laten daar nu precies de volgende verzen over gaan!

👍Like het, deel het en abonneer je om zo het goede nieuws te verspreiden

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tken doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

Video gemaakt met

BIGVU teleprompter app

 

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *