Geplaatst op Geef een reactie

Vergeten werk

Heb je nooit eens dat gevoel, of alles wat je doet in Gods Koninkrijk wel zin heeft? Blijkbaar ben je niet de enige, kijk maar:

‘Want God is niet onrechtvaardig dat Hij uw werk zou vergeten en de liefdevolle inspanning die u Zijn Naam bewezen hebt, doordat u de heiligen gediend hebt en nog dient.’
Hebreeën‬ ‭6‬:‭10‬ ‭HSV‬‬

De Hebreeën hadden er, zo te zien ook last van. ‘Waar doe ik het allemaal voor, zijn al mijn inspanningen niet tevergeefs?’
Maar de schrijver van deze brief aan de gelovigen uit de Joden, steekt ze hier een hart onder de riem: God vergeet niet wat je, uit liefde, voor Hem doet!

En dat is meteen wel het sleutelwoord: liefde! Want uit 1 Kor.13 weten we dat als dat onze motivatie niet is, alles wat we doen nutteloos is, zonder waarde. En die liefde is weer een partje van de vrucht van de Geest, misschien beter gezegd: de schil die de hele boel bij elkaar houdt, en dus het werk van de Geest in ons is.

Dat haalt het krampachtige eraf, want het is een gevolg van Gods Geest in ons! Wij mogen dat doen uit liefde, in Zijn kracht, en dan is niks waardeloos en heeft het allemaal zin.

Zorg er alleen voor dat de vrucht kan groeien, door het voedsel te geven: relatie met God door woord en gebed. Dan komt het gewoon goed, vertrouw maar!

Met 👍 liken, delen en abonneren help je me om het goede nieuws te verspreiden

Dit dagelijks in je Whats App ontvangen, meld je dan aan!

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge! En zie mensen voor je ogen gered worden!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok!

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *