Geplaatst op Geef een reactie

Waak 👀 en Bid 🤲

Let op: waak en bid, want u weet niet wanneer het de tijd is.’Markus‬ ‭13‬:‭33‬ ‭HSV‬‬

In een roerige tijd als deze, oorlogen, rampen, klimaatverandering, noem maar op, heb je altijd van die lieve broeders en zusters die meteen het woordje ‘eindtijd’ in de mond nemen en dat ook luidkeels verkondigen. Angst is vaak dan de drijfveer.

Velen weten dan ook precies wanneer de Here Jezus terug gaat komen. Wat ik weet is dat het vandaag weer een dag dichterbij gekomen is dan dat het gisteren was. Het vorige vers zegt dat niemand het weet, zelfs de engelen in de hemel niet!

Onze taak is niet om uit te rekenen wanneer het is, onze taak is, zoals de Here Jezus dat in Hand 1:8 antwoordde op dezelfde vraag over het tijdstip, dat we de kracht van de Heilige Geest moeten gebruiken om getuigen te zijn, in de hele wereld!

En dat kan door te waken en te bidden! Bedenk welke mensen, die jij kent, familie, vrienden, collega’s , buren, etc., nu verloren zouden gaan, als Hij vandaag terug zou komen en ga voor hen bidden! Ons boekje DOELTREFFEND BIDDEN VOOR VERLOREN MENSEN, gratis te bestellen op www.doeltreffendbidden.eukan je daarbij helpen.

De reden dat het zo lang duurt is omdat God niet wil dat er ook maar iemand verloren gaat (2Petrus3:9)

Waak dan en bid, want je weet de tijd niet, voor de redding van mensen en trek erop uit, want de oogst is groot, dat is het probleem niet, het zit hem in arbeiders!

Met 👍 liken, delen en abonneren help je me om het goede nieuws te verspreiden

Dit dagelijks in je Whats App ontvangen, meld je dan aan!

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge! En zie mensen voor je ogen gered worden!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok!

#opfrisser #preachingdrummer #WIBIC #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Praying effectively for the lost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *