Geplaatst op Geef een reactie

Wonderen verkondigen

Ik zal de HEERE danken met heel mijn hart, ik zal al uw wonderen verkondigen.’
‭‭Psalmen‬ ‭9‬:‭2‬ ‭EBV24‬‬

Al Uw wonderen, dat zijn er nogal wat, toch? Of is het een hyperbool, een sterke overdrijving? Of zijn het al de wonderen die God aan de dichter, David gedaan heeft?

In ieder geval weten we de reden, omdat hij dankbaar is. Daarom wil hij de HEERE, Jahweh, danken, met zijn hele hart en opscheppen over God. En dat doet hij dan door zijn wonderen te vertellen. Dat heet dus eigenlijk een getuigenis.

En weet je wat nu zo mooi is aan een getuigenis? Het is jouw getuigenis en daar valt niet over te discussiëren. Jij hebt het meegemaakt, jij weet dat het waar is. En iemand kan er iets van vinden, jij weet dat het waar is.

Daarom moeten we onze getuigenissen, van de wonderen die we mee hebben gemaakt , vertellen, doorgeven. En een getuigenis van een wonder zet weer een nieuw wonder vrij, omdat het geloof bouwt. Als God het voor jou deed, kan Hij het ook voor die ander!

Schaam je daarom niet om te getuigen en laat je niet leiden wat een ander nu zou vinden. Jouw getuigenis kan een leven veranderen

👍liken, delen en abonneren en help zo mee het goede nieuws te delen

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *