Geplaatst op Geef een reactie

Grote Oogst

‘Toen zei Hij tegen Zijn discipelen: De oogst is wel groot, maar er zijn weinig arbeiders.’
‭‭Mattheüs‬ ‭9‬:‭37‬ ‭HSV‬‬

Ik hoor het zo vaak mensen zeggen dat de plaats waar ze wonen ‘harde grond’ is en het dus moeilijk is om mensen te bereiken. Ik stel daar dan het Woord van Jezus tegenover dat vandaag onze dagtekst is: “De oogst is groot”. Het ligt daar dus niet aan, integendeel! Ik ervaar dat ook als ik de straat opga, de mensen zijn open, zijn hongerig naar meer! Harde grond is een leugen uit het rijk der duisternis!

Het ligt niet aan de oogst, het ligt aan de arbeiders! Die zijn er weinig, te weinig. Want iedereen heeft wel een uitvlucht. Daarom hoop ik dat deze serie heeft meegewerkt om je te doen beseffen dat ook jij ingezet wordt in het binnenhalen van de oogst!

En dat het helemaal niet eng is, spannend, misschien, maar het is zo geweldig, dat je aan het eind van een gesprek, met het juiste gereedschap, samen met iemand, Jezus mag uitnodigen in hun hart. Meteen ervaren de meesten al rust en vrede, want Hij, de Vredevorst is in hun hart komen wonen.

Dus nogmaals, bij deze, is deze leugen ontmaskert. Wil je dat een keer ervaren? Nodig me uit voor een training in jouw gemeente (ik werk altijd samen met een kerk, zodat de opvang van nieuwe bekeerlingen geregeld is). Neem contact op, we komen er samen wel uit!

Iedereen is geroepen om die grote oogst binnen te halen, met de talenten en de gaven, die God je gegeven heeft. En je kunt het dagelijks, in je gezin, bij je familie, op je werk, in het winkelcentrum, overal. Omdat waar jij bent, de Heilige Geest met je mee gaat! Dan kan het gewoon niet mislukken!

Gebed: Heer, ik vind het misschien spannend, maar ik wil beschikbaar zijn om vandaag iemand het evangelie van het Koninkrijk uit te leggen, te demonstreren en hen tot Jezus te leiden, met Uw hulp Heilige Geest, in Jezus naam, in Jezus Naam, amen!

Met 👍liken, delen en abonneren help je me om zo het goede nieuws te verspreiden

Wil je dit dagelijks in je Whats App ontvangen, meld je dan aan: https://chat.whatsapp.com/BWAlmRXQ1k87muLBKxA8Gz

Ook als leesplan ‘de Grote Opdracht’ te beluisteren op YouVersion

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8hx1MYKrrWr&_r=1

#opfrisser #preachingdrummer #WIBIC #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *