Geplaatst op Geef een reactie

Alle geestelijke zegen


‘Gezegend zij de God en Vader van onze Heere Jezus Christus, Die ons gezegend heeft met alle geestelijke zegen in de hemelse gewesten in Christus, Efeze‬ ‭1‬:‭3‬ ‭HSV‬‬

We hebben een ticket, zoals je die krijgt als je je fiets parkeert op het station. Alleen op het vertoon van dit ticket krijg je je fiets terug. Ben je het kwijt, heb je pech. Alleen ons ticket vertegenwoordigt veel meer en een veel waardevoller iets!

Het zijn alle geestelijke zegeningen in de hemelse gewesten. Niet zomaar een paar, nee alle! En wat zijn die dan?

Hoewel het geestelijke zegeningen zijn, zien we de resultaten wel in het aardse. Eén van die zegeningen is, dat we met Christus gezeten zijn in de hemelse gewesten, boven alle macht en kracht, waar we regeren, autoriteit uitoefenen over de vijand en zijn demonen (zie Efeze 2:6). Uiteraard in de naam van Jezus. Daarom is de duivel er zoveel aan gelegen dat we onze identiteit in Christus niet beseffen. Want wanneer we dat doen, weet hij dat hij niet anders kan dan met de staart tussen de benen verdwijnen.

Dat is geen hoogmoed, lieve lezers, maar beseffen wie je bent in Hem, de reden van deze serie. Je bent geen zondaar meer, gered door genade, nee, je bent met Hem meer dan overwinnaar.

Er woedt een strijd en inzet zijn de zielen van mensen, om die te weerhouden tot levend geloof te komen. En een deel van die strijd is om ons onder de maat te houden, zodat we niet gaan opereren in de kracht die we hebben, wanneer we gedoopten vervuld zijn met de Heilige Geest, wanneer Hij, Die Jezus uit de dood opwekte, in ons woont.

Dan hebben we dynamiet in ons, maar die moet wel aangestoken worden, met het vuur van de Heilige Geest! En dat gebeurt als we gaan uitstappen in geloof, samen met Hem!

Gebed: Dank U wel, hemelse Vader, dat U al die geestelijke zegeningen in de hemelse gewesten gegeven heeft. Leer ons dagelijks daaruit te putten en ermee aan de slag te gaan, opdat we weten welke autoriteit we hebben in U, Here Jezus, door de Heilige Geest!

Proclamatie: Ik ben gezegend met alle geestelijke zegen in de hemelse gewesten.

Luistertip: Eeuwige God – Opwekking 454

Met 👍liken, delen en abonneren help je me om zo het goede nieuws te verspreiden

Wil je dit dagelijks in je Whats App ontvangen, meld je dan aan: https://chat.whatsapp.com/BWAlmRXQ1k87muLBKxA8Gz

Ook als leesplan ‘Wie Ik Ben In Christus’ te beluisteren op YouVersion

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

#opfrisser #preachingdrummer #WIBIC #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummeR

Kleding: Kleding: A Fish Named Fred

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *