Geplaatst op Geef een reactie

Bestwil

‘Eén ding weten wij: voor wie Hem liefhebben laat God alles meewerken voor hun bestwil, want Hij heeft een plan met hen. Romeinen‬ ‭8‬:‭28‬ ‭HTB‬‬

Dat deze tekst waar is kan ik volledig onderschrijven uit ervaring. Ondanks alles loopt alles goed af! Het gevaar zit hem dan hierin dat we de omstandigheden, die God ten goede gekeerd heeft aan Hem toeschrijven.

Maar dat staat er niet. Als je tijdens een ernstige ziekte Gods nabijheid heel sterk ervaren hebt, is dat geweldig, maar Hij omdat Hij het gebruikt heeft kwam het daarom nog niet van Hem!

Een mooi voorbeeld is Jozef. Verkocht door zijn broers, door valse beschuldigingen in de gevangenis terecht gekomen, maar daardoor kon hij een heel volk redden van de hongersnood. God gebruikte dat, maar het was de jaloezie van zijn broers, die het veroorzaakte.

Vertrouw erop dat, wat je ook meemaakt, Hij het ten goede zal keren. Ook, of misschien wel juist, als het uitzichtloos lijkt! Hij alleen kan dat! Hij heeft er patent op!

👍Like het, deel het en abonneer je om zo het goede nieuws te verspreiden

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tken doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *