Geplaatst op Geef een reactie

Praktijk

‘Doe alles wat jullie van mij geleerd, gezien en gehoord hebben. Dan zal de God van de vrede bij jullie zijn.
Filippenzen‬ ‭4‬:‭9‬ ‭BB‬‬

Het evangelie van Jezus Christus is erop gericht om te doen, het is een actief iets. Om gered te worden behoef je niets te doen, om het uit te werken des te meer.

Paulus roept de gemeente, de hij achterliet in Filippi om wat ze van hem geleerd, gezien en gehoord hebben in praktijk te brengen. Een bekende oneliner is: ‘je kunt Jezus niet volgen als je stil zit, en dat klopt’ en leert Jezus ons zelf niet dat als we niet alleen horen, maar juist ook doen wat Hij zegt, we ons huis op de rots bouwen? En Zijn laatste woorden tot ons, Zijn discipelen luidden: Ga!

Het evangelie is dus een actief evangelie, vol praktijk, geleid daar de Heilige Geest. Daarom is geloven niet saai, maar iedere dag een avontuur.

Als je met bewogenheid kijkt naar de nood van de mensen om je heen, armen, zieken, gebondenen en (nog) ongelovigen genoeg die ons uitdagen het evangelie in praktijk te brengen!

👍liken, delen en abonneren en help zo mee het goede nieuws te delen

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *